MY JOURNEY

The Branding Journey

Ieder mens is uniek en is een visitekaartje/merk op zich. De vraag is in hoeverre jij een bepaalde pad wil bewandelen om jezelf neer te zetten en wat daarbij de behoeftes zijn. Mijn weg in mijn carrière heeft me op het idee van “The Branding Journey” gebracht om je verder te helpen.

Ik heb de afgelopen jaren een aantal events & workshops bijgewoond als gastspreker en (vlog)trainer: Deze events hebben een grote bijdrage gehad aan de groei van mijn al bestaande brede netwerk. Vaak kreeg ik door recruiters en HR-managers de vraag hoe ik het allemaal deed en op welke manier ik relevante content creëerde met continuïteit. Dit resulteerde in contacten en ontmoetingen met geïnteresseerde professionals om mijn tip en tricks door te geven.

In mijn carrière ben ik me bewust geworden van mijn ondernemerschap en uit de behoefte van zowel recruiters/professionals (specifiek) als organisaties (algemeen) is The Branding Journey in 2020 ontstaan.

TESTIMONIALS

Wat zeggen anderen over The Branding Journey?