Diensten

Video Recruitment en Content Creatie

Hoe komt het dat jij gemiddeld 15.000 – 20.000 views hebt op je vlogs?
Hoe en wanneer kan ik het beste beginnen met vloggen? Hoe creëer jij content? Dit zijn vaak de vragen die ik het afgelopen jaar te horen kreeg van professionals. Ik beantwoord al deze vragen door middel van een maatwerk training en uiteraard kan het ook zijn dat jij wellicht met andere soort vragen zit. Wat je vraag ook is, we komen er samen uit en ik werk graag aan jouw branding behoefte. Bij interesse, spreek ik je daarom eerst telefonisch om jou en/of jouw organisatie beter te leren kennen. Vanuit daar bereid ik een gepaste training voor.

Diensten

Personal- en Employer Branding

Ik ben er sterk van overtuigd dat Personal en Employer Branding heel erg met elkaar verbonden is. Of je nou als recruiter of als officemanager werkt, als jouw medewerker op een actieve manier zichtbaar is in zijn of haar werkzaamheden (Personal Branding) met tussendoor elementen over jouw organisatie, dan werkt deze ambassadeur (vaak) onbewust aan jouw Employer Brand. The Branding Journey is er hier om deze onbewuste om te zetten naar bewuste gedrag waarvan beide partijen zullen profiteren. Tevens is deze ambassadeurschap niet vanzelfsprekend en moeten werkgevers vaak aan deze combinatie van Personal en Employer branding werken. De Employer Branding is de basis voor meer zichtbaarheid van de organisatie identiteit en Personal Branding gaat over de uitstraling hiervan. Graag help ik jou en/of jouw organisatie verder zodat je structureel Personal Branding in jouw Employee Journey kan verwerken om de potentiële matchende kandidateten aan te trekken.

Diensten

Hulp nodig bij het vinden van een baan?

Ik heb ruim acht jaar op vrijwillige basis studenten geholpen aan hun stages en young-professionals geholpen aan een baan. Bij het in contact brengen van deze personen met hun nieuwe werkgevers heb ik vaak social media en met name LinkedIn gebruikt. Door middel van LinkedIn treed ik als een verbinder voor jou en jouw toekomstige werkgever. Op welke manier ik dat doe? Dat hangt heel erg af van jouw persoonlijkheid, behoefte en wensen in je volgende baan.

Heb ik je interesse opgewekt? Dan spreek ik je graag persoonlijk verder om al je vragen te beantwoorden en te zoeken naar een passende oplossing. 

Diensten

Zakelijke Vlogger nodig?

Bij vloggen denken professionals vaak aan “een verslaggeving van je dag via filmen”. Alhoewel bij het vloggen dat klopt, is de betekenis van het vloggen de afgelopen jaren erg veranderd – mede door professionals zoals ik – waarin de focus steeds meer op “het zakelijk vloggen” komt te liggen. Ik vind mezelf geen “vlogger” (denk aan een YouTube’er) maar wel een Vloggende Recruiter die zichzelf hiermee op LinkedIn profileert. Het is dus vooral aan de professional en/of organisatie hoe er daar mee omgegaan wordt om zichzelf te branden. Niet iedereen vindt vloggen leuk en is ervan overtuigd dat het werkt. Over het tweede valt te discussiëren. De reden waarom ik met The Branding Journey ben begonnen is juist om aan te tonen dat vloggen goed toe te passen is op meerdere branches dan alleen recruitment. Het zakelijke vloggen wordt steeds interessanter voor verschillende sectoren met allerlei producten en diensten. 

TESTIMONIALS

Wat zeggen anderen over The Branding Journey?