Awards

Beste Recruiter 2019

Ik mag mezelf beste recruiter in ICT noemen voor het jaar 2019, gehost door Freelance.nl. Hiervoor ben ik alle stemmers (waar de eerste helft van de stemmen uit bestond) en de vakjury dankbaar voor deze mooie erkenning die ik vooral heb gekregen door nieuwe blik die ik in het vak recruitment hebt meegebracht.

Citaat uit het juryrapport:

Wat een sprankelende persoonlijkheid spat daar van het scherm af. De jury was echt onder de indruk van deze slimme jonge vrouw die zichzelf presenteerde in haar filmpje. Wat Gözde echt onderscheidt van de andere finalisten is haar vernieuwende kijk op het vak. Ze is erg actief online en maakt vlogs over haar werk. Ze gelooft in partnerships en kennisdeling.

De jury heeft bij haar beoordeling uiteraard gelet op vakkennis en ervaring. Andere relevante factoren zijn in hoeverre de recruiter een eigen visie op het vak heeft, de mate van authenticiteit en senioriteit en in welke mate de recruiter een eigen vernieuwende draai aan het vak kan geven. Bij bureaus is naast kennis gezocht naar betrouwbaarheid en vernieuwing.

PUBLICATIES

Media & Publicaties

TESTIMONIALS

Wat zeggen anderen over The Branding Journey?